جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۳:۰۸
سرویس: گزارش
 |  27/ ژانویه/ 2016 - 1:44
  |   نظرات: بدون نظر
1,537 مرتبه بازدید

روزانه به‌ طور متوسط بین هشت تا شش تن گوشت مرغ در لارستان مصرف می‌شود

 

 

مدیر جهاد کشاورزی لارستان با اشاره به اینکه سرانه سالانه مصرف گوشت مرغ در این شهرستان به ازای هر نفر ۲۰ کیلوگرم است، گفت: روزانه به‌ طور متوسط بین هشت تا شش تن گوشت مرغ در لارستان مصرف می‌شود.


 

به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان، علی ارغون پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه به‌ طور میانگین سالانه ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در لارستان تولید می‌شود، اظهار کرد: در این شهرستان ۵۵ واحد مرغ‌داری فعال وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه صنعت مرغ‌داری لارستان ظرفیت جوجه‌ریزی یک‌ میلیون و ۴۹۷ هزار قطعه در هر دوره را دارد، افزود: با توجه به اجرای برنامه سامان‌دهی جوجه‌ریزی در استان فارس با هدف کنترل تولید گوشت مرغ، کمک به تنظیم بازار و جلوگیری از متضرر شدن مرغ‌داری‌ها اکنون حدود ۷۰ درصد ظرفیت اعلام‌ شده جوجه‌ریزی و تولید در این شهرستان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تولید جوجه در لارستان نداریم، تصریح کرد: یک واحد مرغ مادر با ظرفیت ۶ میلیون قطعه جوجه‌کشی و ۶۰ هزار قطعه مرغ مادر در لارستان در حال احداث است.

این مسئول با اشاره به اینکه سرانه سالانه مصرف گوشت مرغ در لارستان به ازای هر نفر ۲۰ کیلوگرم است، ادامه داد: روزانه به‌ طور متوسط بین هشت تا شش تن گوشت مرغ در لارستان مصرف می‌شود.

ارغون افزود: سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ تولید شده در لارستان به شهرهای فارس، سایر استان‌ها و کشور عراق صادر می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر دو کشتارگاه طیور در لارستان فعال است که روزانه ۴۰ تن کشتار دارند.

این مسئول با بیان اینکه تولید مرغ سبز (مرغ بدون آنتی‌بیوتیک) از سال ۹۱ در لارستان شروع شده است، تصریح کرد: تاکنون ۱۴ مرغ‌دار در لارستان موفق به تولید مرغ سبز شده‌اند.


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آخرین نظرات شما
آمار بازدید:

بازدید امروز: 1550 بازدید

بازدید دیروز: 2502 بازدید

بازدید کل : 4787872 بازدید