پنج شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱:۴۶
 |  21/ مارس/ 2018 - 3:47
  |   نظرات: بدون نظر
1,268 مرتبه بازدید

تالیف جدید دکتر حبیب اله عباسی به زودی منتشر خواهد شد.

 

اثر جدید دکتر حبیب اله عباسی تحت عنوان بیوسورفکتانت ها و کاربرد آن ها در کشاورزی و صنایع غذایی مجوز چاپ گرفته است و به زودی منتشر خواهد شد.

معرفی کتاب:

به گزارش سایت خور  این کتاب از ۷ فصل تشکیل شده است و به‌ صورت جامع به معرفی بیوسورفکتانت‌ها و کاربردهای بالقوه و بالفعل آن در کشاورزی و صنایع غذایی می پردازد. این کتاب به صورت ویژه می تواند مورد استفاده دانشجویان، اساتید و پژوهشگران رشته های میکروبیولوژی، علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی و مهندسی کشاورزی در گرایش های خاکشناسی و گیاه پزشکی قرار گیرد. بیوسورفکتانت‌ها مواد فعال در سطحی هستند که توسط میکروارگانیسم‌ها تولیدشده و کشش سطحی و بین سطحی را کاهش می‌دهند. در سال‌های اخیر، افزایش آگاهی‌های زیست‌محیطی، توجه زیادی را به سمت استفاده از بیوسورفکتانت‌ها در مقایسه با همتایان شیمیایی آن‌ها جلب کرده است که به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد این ترکیبات است. زیست‌تخریب پذیری، زهرآگینی کم و یا عدم زهرآگینی، شرایط ملایم تولید، کارایی بالا در شرایط نامساعد دما، pH و قدرت یونی برخی از این ویژگی‌ها هستند. این مواد دارای کاربردهای گسترده در زمینه‌های مختلفی از جمله استخراج و فرآوری نفت، صنایع پتروشیمی، زیست پالایی و مدیریت محیط‌ زیست، صنایع مواد غذایی و آشامیدنی، مواد دارویی، آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع معدن، رنگ‌سازی، متالورژی و سرامیک هستند. از موارد کاربرد این مواد در صنایع غذایی می‌توان به تشکیل و پایدارسازی امولسیون، فعالیت پاد چسبندگی و پادمیکروبی، استفاده در فرمولاسیون مواد غذایی و نیز استفاده از ضایعات کارخانه‌های تولید مواد غذایی جهت تولید آن‌ها اشاره کرد.

 

به کانال نشریه خورشید لارستان بپیوندید

https://t.me/khourshidlarestan


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آخرین نظرات شما
آمار بازدید:

بازدید امروز: 1458 بازدید

بازدید دیروز: 2404 بازدید

بازدید کل : 4661964 بازدید